OKe

raad van kerken

In de Raad van Kerken werken alle kerken van Oegstgeest samen. We geloven tenslotte allemaal in dezelfde God, alleen onze ‘kleur’ is anders. Gelukkig mag dat in ons land.
Maandelijks verspreiden de kerken huis-aan-huis het kerkblad OKe met artikelen en informatie, ook van de afzonderlijke kerken. Jaarlijks bundelt de werkgroep Vorming diverse activiteiten in het Groene Boekje. Dit wordt jaarlijks ook huis aan huis verspreid en iedereen is welkom om aan de activiteiten deel te nemen.
In het activiteitenprogramma 2019 – 2020 staat het thema THUIS centraal. Voor 2021 staat het thema RUIM op de agenda.

Thuis
Waar kom je thuis? Waar ben je vertrouwd? Voor veel mensen roept thuis een warm gevoel op. Het is de plek waar je lief en leed deelt. Waar je gezien en herkend wordt. Je hoeft je thuis niet anders voor te doen dan je bent. Je bent er op je gemak.
Of je nu wel of niet thuis bent in een kerk, de kerken van Oegstgeest heten iedereen meer dan welkom. Geniet van alle lezingen, toneel, muziek, verhalen, discussie, inspiratie, films, maaltijden en mooie gesprekken.
De werkgroep vorming Raad van Kerken Oegstgeest bestaat uit: Reina Albracht, Harm Bosscher, Erik Flikkenschild, Anja Froeling, Eke de Gier en Margo Mulder

Klik hier voor het groene boekje

predikant:
pieterkleingeld@pm.me
pastoraal werker:
alicesie@xs4all.nl
mail voor informatie
scriba:
scriba@ngkoegstgeest.nl

penningmeester:
penningmeester@ngkoegstgeest.nl
webmaster:
info@ngkoegstgeest.nl

privacy                                 keurmerk

                             


adres: wijttenbachweg 23, 2341vx oegstgeest

Contact / Lokatie

Contact info

Als je contact wilt:

mail met de predikant

predikant@ngkoegstgeest.nl

Tijden van de kerkdiensten

Elke zondag 

vanaf 10.00 tot ongeveer 11.00 uur.

De kerk is open van 9.30 tot 12.00 uur.

Evenementen / Kalender
[trx_sc_events type="detailed" past="" cat="63" orderby="post_date" slider="" title_style="default" count="5" columns="1" title="Komende kerkdiensten"]